tisdag, november 11, 2008

Tha modeblogg of the modebloggs..

Yes this is the kingpin så se upp nu Blondinbella!

Dagens outfit som "alla" trändiga bara måste ha är följande:

I. Håret ska vara "out of control" som man säger i Sverige, ju med crazy det ser ut, och "out of bed", desto bättre. Tänk er luffare så förstår ni, nu är de ju så att vi "finare" människor inte beblandar oss med folk som bara har en bil och ett hus, men vi älskar ju att sno idéer av andra.

II. Det som då är absolut inne nu är då den underbara "tout le vouge boutiqe"-skjorta (För en konstiga människor som inte nu vet vad detta är, är då heeelt fel i tiden pojkar, lyssna på mig nu, dessa går visserligen bara att få tag i Frankrike och är svindyra men de är värt de, de vet alla!). Men inte nog med de utan vi måste ju bara ha en färg på allt också, låt mig presentera....Neon rosa! Underbart!

III. Men de börjar bli kallare tider här trotts att vi har golvvärme i våra marmorgolv. Så det behövs helt enkelt en kavaj. Det mina vänner har jag verkligen ett fabulöst tips åt er! Köp er en Dolce & Gabana kavaj men den ska vara i neongrönt! Nu kommer det bästa tipset, hitta en sax och klipp lite hål i den, gå "crazy" med saxen!

IV. När du lugnat ner dig lite efter ditt "crazy"-utbrott så ska vi hitta ett par byxor. Modet ändras fort här men de som kommer vara inne den här veckan är ett par gula gaytighta jeans, men för att göra dessa unika (ingen utav oss "unika" vill ju se ut som någon vanlig människa) så designar vi den själva genom att ännu en gång ta från saxen och gå "crazy" på dem, MEN....Den här gången ska även alla färgburkar fram, och bara stäng över valfri färg på byxorna och låt sedan dessa torka över era gigantiska badbar i 3 dygn.

V. Sist men minst är det mode för fötterna, det här är nog det absolut svåraste i dagens outfit. Du måste alltså hitta ett par "J'ai gay chaussures" skor som endast finns i den lilla byn "supérieur village" i Frankrike. Dessa har en extrem utsmyckning av detaljer med rubiner och andra ädelstenar som gärna glimmar där du går.



Som ni ser nu kan alla "unika" människor bli egna designers endast med ett par enkla steg och de är ju självklar därför vi är de som ligger i toppeliten av alla bloggar.

Som ett avslut för den här modedagen så vill jag bara visa en bild på en person som verkligen förstått vinterns mode. Men hans "outfit" är har så inne just nu och bör vara en förebild för oss alla. Jag säger bara en sak, det där ute på Stureplans nattliv kommer slå lika hårt som Michael Jacksons näsa!


God kväll Sveriges modefolk!

6 kommentarer:

Robin sa...

Baggen! Underbart att se att du är ute i svängen igen. Mer körd än någonsin! :D Om du levererar inlägg som det här med jämna mellanrum så är det en ljus framtid som väntar sveriges befolkning :D Kanon-kul!

Anonym sa...

du glömde nämna vilken parfym som gäller hallå!?!?!?! Hur ska jag komplettera hela min stil utan det?!

Bagera sa...

Robin: Tack så mycket, haha jo körd är ja allt =D
Men självklart ska de börjas skrivas mer, kolla in lite då och då så kommer mer vill ja lova!

MrVilenius: Oj ja glömde ju det! Här ska du få ett "hot" tips på hur de rika lutar.
"Je sens la sueur comme des chaussettes de toilette" Den luktar starkt och hårt =)

Om ni inte kan franska så är ett tips att översätta alla de franska orden med google..fattar ni nog mer vad ja försöker komma =D

Anonym sa...

Jojo. Här snackar vi crazy combinations. Spännande.

Bagera sa...

Ja, det är precis de jag vill framföra dessvärre är just det här hösten killmode.
Men inga sura miner för det, för det kommer nog inte dröja länge innan de kommer ett inlägg för tjejerna.

Väntan är snart över =)

Anonym sa...

jeeeeezzzzzez!!!!!